dot.gif

Dating in Moscow

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia alsu1211

My greetings to real men! I wish to love & to be loved & seek a man with similar purpose. Want to have a kind man near, to care of him, to be a good wife.


alsu1211, 61 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia jane_

Aku wong woman, 40 , golek wong man tekan 33 Tinuju 53


jane_, 40 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Russia Tramp2007

Aku wong woman, 68 , golek wong man tekan 55 Tinuju 65


Tramp2007, 68 , Russia

hubungan jenis: Opo wae

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia Liubovsha

Вдова уже 8 лет. Оптимистка. Ищу мужчину, с которым будет уютно.


Liubovsha, 64 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Sing dadi rondho

Ekonom

Putih / Kaukasus

golek wong Wadon Jangka panjang utawa pernikahan Russia Max_a007-170328

Эхэхэй


Max_a007-170328, 33 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Administrator

Ras awakmu: Liyane

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia biybiy66

хочется встретить адекватного мужчину, с которым не страшно, не стыдно, не скучно


biybiy66, 52 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia Marya180380

Life's good - why not spend it together?!


Marya180380, 38 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Pisah / cerai

Ekonom

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia Nastygk

Aku wong woman, 31 , golek wong man tekan 30 Tinuju 44


Nastygk, 31 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Menejer Proyek

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang Jangka panjang utawa pernikahan Russia Anna_tots

Aku wong woman, 31 , golek wong man tekan 26 Tinuju 40


Anna_tots, 31 , Russia

Jangka panjang utawa pernikahan

Bujangan

Profesi awakmu: Liyane

Putih / Kaukasus

golek wong Lanang hubungan jenis: Opo wae Russia Anna__Anna

Aku wong woman, 34 , golek wong man tekan 35 Tinuju 47


Anna__Anna, 34 , Russia

hubungan jenis: Opo wae





Personals |Lanang |Wadon |russianpersonals.ru

Dating Affiliates